Ποιος είναι ο Ζοάο;

Ζοάο - Θεραπεία Crystal Bed

Άλλες υπηρεσίες

Βιογραφικό σημείωμα

Φωτογραφίες

Βιβλία

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Θεραπεία με Crystal Bed

Το Crystal Bed δόθηκε στο Ζοάο, ο οποίος στη συνέχεια το διαμόρφωσε για πρακτική χρήση και το ενσωμάτωσε σαν ένα σημαντικό είδος θεραπείας στο θεραπευτικό του κέντρο, το οποίο είναι γνωστό ως το «Κάζα». Στο Κάζα, όταν βρεθείς μπροστά στο Ζοάο κατά τη διάρκεια της ενσωμάτωσης από τις Οντότητες για την πραγματοποίηση μιας θεραπείας, εκείνος συστήνει μια από τις επόμενες: ορατή ή αόρατη εγχείρηση, διαλογισμό στην Αλυσίδα της Ενέργειας, λήψη ευλογημένων βοτάνων, πραγματοποίηση μιας συνεδρίας στο Crystal Bed (η οποία επίσης ονομάζεται Κρυσταλλοθεραπεία), ή λήψη ενεργειακού καθαρισμού κάτω από τον Ιερό Καταρράκτη.

Το Crystal Bed αποτελείται από 7 εξαιρετικά καθαρά και ιδιαίτερα γυαλισμένα κρύσταλλα quartz, τα οποία βρίσκονται περίπου 40 εκατοστά πάνω από το θεραπευόμενο που είναι ξαπλωμένος πάνω σε ένα κρεβάτι για μασάζ. Κάθε κρύσταλλος είναι ευθυγραμμισμένος πάνω από ένα από τα επτά ανθρώπινα ενεργειακά κέντρα (chakras). Έγχρωμα φώτα, επιλεγμένα ώστε να ταιριάζουν με τα χρώματα των αντίστοιχων ενεργειακών κέντρων, ακτινοβολούν φως με συγκεκριμένο ρυθμό με στόχο να καθαρίσουν, να ισορροπήσουν και να ευθυγραμμίσουν τις ενέργειες σας.

Επιπρόσθετα της θεραπευτικής δύναμης των κρυστάλλων και της χρωματοθεραπείας που προσφέρεται, οι θεραπευτικές Οντότητες του Κάζα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη συσκευή σα μια πύλη, μέσω της οποίας μπορούν να κάνουν την παρουσία τους αισθητή σε όσους αναζητούν τη βοήθειά τους για θεραπεία. Έτσι όσοι χρησιμοποιούν το Crystal Bed συχνά δέχονται θεραπείες από τις Οντότητες ή μερικές φορές λαμβάνουν εσωτερική καθοδήγηση από αυτές.

Το Crystal Bed είναι ασφαλές και μη παραβιαστικό. Το άτομο παραμένει πλήρως ντυμένο, φορώντας λευκά ή ανοιχτόχρωμα ρούχα, και μια μάσκα καλύπτει τα μάτια του. Στη συνέχεια μειώνεται ο κανονικός φωτισμός του χώρου και το έγχρωμο φως από τους κρυστάλλους κατευθύνεται σε κάθε ένα ενεργειακό κέντρο. Απαλή μουσική ακούγεται κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει το άτομο είναι να χαλαρώσει, να αφεθεί, ή ακόμα και να κοιμηθεί.

Οι συνεδρίες διαρκούν για 30, 40, ή 60 λεπτά.