Ποιος είναι ο Ζοάο;

Ζοάο - Θεραπεία Crystal Bed

Άλλες υπηρεσίες

Βιογραφικό σημείωμα

Φωτογραφίες

Βιβλία

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Prem Mukti - Όλγα Θωμά γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Κλασική Μουσική και Ενδυματολογία Θεάτρου. Τα ταξίδια της στην Ινδία την έκαναν να εμβαθύνει περισσότερο στην Ανατολική Φιλοσοφία και Διαλογισμό. Το 1998 έγινε μαθήτρια του ΟSHO. Είναι Master στο Reiki, δίνει ατομικές συνεδρίες και σεμινάρια 1ου και 2ου βαθμού και προσφέρει εκπαίδευση Μasters.

Έχει επίσης εκπαιδευτεί στις θεραπευτικές τεχνικές της Βιοσύνθεσης, Channeling για το Εσωτερικό Παιδί, SRT (Θεραπεία Πνευματικής Απόκρισης), Hara Awareness Massage, καθώς και Past Life. Δίνει ατομικές συνεδρίες Channeling. Είναι γεωπαθολόγος και ασχολείται και ενεργειακούς καθαρισμούς χώρων. Επίσης έχει πιστοποιηθεί ως σύμβουλος Aurasoma.

Εργάζεται ως Ψυχοθεραπεύτρια και Εναλλακτική Θεραπεύτρια. Η επαγγελματική της εμπειρία περιλαμβάνει ομαδικές και ατομικές ψυχοθεραπείες. Επίσης συντονίζει σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης και εκπαίδευσης προσωπικού για ιδιώτες και εταιρείες σε Αθήνα και επαρχία. Έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να παρακολουθεί σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επισκέφτηκε τον Ζοάο (John of God) στη Βραζιλία, ο οποίος της έδωσε την άδεια να φέρει στην Ελλάδα το Crystal Bed και να προσφέρει με αυτό θεραπείες σε άλλους.