Ποιος είναι ο Ζοάο;

Ζοάο - Θεραπεία Crystal Bed

Άλλες υπηρεσίες

Βιογραφικό σημείωμα

Φωτογραφίες

Βιβλία

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

ΓΕΩΠΑΘΟΛΟΓΙΑ

   

Όλος ο πλανήτης διέπεται από κοσμικές ακτίνες και γεωακτίνες. Από τη δημιουργία των πρώτων κοινωνιών, ο άνθρωπος αναζητούσε σημεία με ιδιαίτερη ενέργεια για να χτίσει τους ναούς του και τους λατρευτικούς του τόπους. Τόπους δηλαδή με υψηλό ενεργειακό πεδίο.

Αντίθετα υπάρχουν μέρη με έντονα επικίνδυνες γεωακτίνες. Η γεωακτινοβολία προέρχεται, σύμφωνα με τις σημερινές επιστημονικές εξηγήσεις, από πυρηνικές διασπάσεις οι οποίες συμβαίνουν ασταμάτητα στο εσωτερικό του πλανήτη μας και αποδίδουν στην επιφάνεια ανάλογες ποσότητες φυσικής ραδιοακτινοβολίας. (Ράδιο = ακτίνα, κύματα). Όταν οι φυσικές γεωακτίνες συναντούν υπόγεια ρέοντα νερά, ορισμένες συγκεντρώσεις ορυκτών, γραμμές τεκτονικών ρηγμάτων και υπόγειες κοιλότητες τότε το φυσικό τους μήκος κύματος παραμορφώνεται και γίνονται επιβλαβείς για τους ζώντες οργανισμούς.

Αν λοιπόν παραμένετε σε χώρους που βρίσκονται πάνω σε επιβλαβείς γεωακτίνες όπου εκτίθεστε σ’ αυτές για πολλές ώρες καθημερινά για μεγάλα χρονικά διαστήματα όπως όταν κοιμάστε ή εργάζεστε, τότε αντί το σώμα σας ν’ αναπαύεται, κουράζεται περισσότερο. Έτσι μερικά αρχικά συμπτώματα μπορεί να είναι αϋπνίες ή υπνηλίες, ζαλάδες, ημικρανίες, εκνευρισμοί, επιθετικότητα, εφιάλτες.

Υπάρχουν όμως και ασθένειες που μπορεί να οφείλονται σε γεωακτίνες. Ενδεικτικά αναφέρω: Άσθμα, αρθριτικά, αναιμία, κατάθλιψη, ορμονικές διαταραχές, στειρότητα, κυκλοφορικές και καρδιακές διαταραχές, σκλήρυνση κατά πλάκας, καρκίνος κ.α.

Επίσης αρνητική φόρτιση μπορούμε να έχουμε από την λειτουργία ηλεκτρικών συσκευών (οθόνες Η/Υ, τηλεοράσεις), καλωδίων μεταφοράς ηλεκτρικής ισχύος κ.λ.π.

Τα παραπάνω ηλεκτρομαγνητικά πεδία μπορεί να είναι επικίνδυνα για την υγεία των ανθρώπων που εκτίθενται σ΄ αυτά. Η εύρεση των γεωπαθητικών ακτινών καθώς και των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων γίνεται με την μέθοδο της ραδιαισθησίας. Ως ραβδοσκόπος συντονίζομαι με την συχνότητα αυτών των πεδίων και εντοπίζω το που και τι υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο.