Ποιος είναι ο Ζοάο;

Ζοάο - Θεραπεία Crystal Bed

Άλλες υπηρεσίες

Βιογραφικό σημείωμα

Φωτογραφίες

Βιβλία

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Προσωπικές Συνεδρίες Channelling

Προσφέρω πνευματική καθοδήγηση συνδυάζοντας τις ιδιότητες του Διάμεσου (διόραση, διαίσθηση, διακοή) με τη ψυχοθεραπεία (ενεργειακή και σωματική) και την εμπειρία, με στόχο να βοηθήσω κάθε άτομο σε θέματα σχέσεων, επιχειρηματικών αποφάσεων, απώλειας, άγχους και προσωπικής σύγχυσης. Διαμέσου των Οδηγών, του Αγγελικού Βασιλείου, των Αναληφθέντων Διδασκάλων και άλλων Όντων του Φωτός μπορώ να μεταφέρω όποια πληροφορία επιθυμούν να γνωρίζετε, αλλά δεν προβλέπω το μέλλον.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, οι Άγγελοι και οι Οδηγοί σας στέλνουν ενεργητικά πληροφορίες σε εμένα με τη μορφή ενοράσεων, αποτυπώσεων και ενσυναίσθησης. Οι ενοράσεις αφορούν συμβολικά και πραγματικά γεγονότα; στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Οι ενσυναισθητικές πληροφορίες συνήθως σχετίζονται με την υγεία, είτε αυτή είναι φυσική, συναισθηματική ή πνευματική.

Οι Άγγελοι δεν επεμβαίνουν στην ελεύθερη βούληση του ανθρώπου, παρά μόνο καθοδηγούν δίνοντας πληροφορίες που είναι απαραίτητες. Στις μόνες περιπτώσεις που έχουν επέμβει είναι όταν πρόκειται για θέματα ζωής και θανάτου. Όλοι έχουμε από τη γέννησή μας δύο φύλακες Αγγέλους. Κατά τη διάρκεια της ζωής μας και ανάλογα με το πνευματικό μονοπάτι που ο καθένας επιλέγει, εμφανίζονται Οδηγοί. Οι Οδηγοί είναι άυλες, οντότητες από ανώτερες διαστάσεις, οι οποίες επιλέγουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους στην εξέλιξή τους.

Ο στόχος, το πάθος και το μονοπάτι της ζωής μου είναι, μέσω της σύνδεσής μου, να βοηθώ κάθε άνθρωπο να επιτύχει αρμονία και ισορροπία στη ζωή του. Η προσωπική μου πορεία στη συνειδητοποίηση ήταν ένας αγώνας ζωής και θανάτου για την εύρεση της Απελευθέρωσης, της Ειρήνης και της Αλήθειας.