Ποιος είναι ο Ζοάο;

Ζοάο - Θεραπεία Crystal Bed

Άλλες υπηρεσίες

Βιογραφικό σημείωμα

Φωτογραφίες

Βιβλία

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Ποιος είναι ο Ζοάο;

Ζοάο στα Βραζιλιάνικα σημαίνει Ιωάννης. Ο Ζοάο Τεϊσέιρα ντε Φαρία ή Ιωάννης του Θεού είναι ένας πνευματικός θεραπευτής από την Βραζιλία.

Είναι ένα προικισμένο διάμεσο όπου ενσωματώνει πάνω από τριάντα οντότητες που ζουν τώρα στο πνευματικό επίπεδο και που η καθεμία έχει την δική της αναγνωρίσιμη προσωπικότητα και τις δικές της τεχνικές ικανότητες από προηγούμενες ζωές στις οποίες ήταν θεραπευτής. Ο ίδιος όταν ενσωματώνει μια Οντότητα δεν έχει καθόλου συνείδηση για το τι συμβαίνει.

Εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι επισκέπτες που πάνε σ αυτόν για σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική θεραπεία. Ο Ντον Ινάσιο ντε Λογιόλα είναι το κύριο πνεύμα ή Οντότητα που κατευθύνει την θεραπευτική του δουλειά από τα πνευματικά πεδία.

Ο ίδιος ο Ζοάο ποτέ δεν εκπαιδεύτηκε ως ιατρός πόσο μάλλον ως χειρουργός. Όταν όμως καταλαμβάνεται από την Οντότητα τότε χειρουργεί με μεγάλη επιτυχία. Χιλιάδες γιατροί, επιστήμονες, κβαντικοί φυσικοί, πολιτικοί, καθηγητές, ηθοποιοί, σκηνοθέτες και άλλοι απ’ όλο τον κόσμο, έχουν θεραπευτεί από τις Οντότητες. Επώνυμοι και απλοί άνθρωποι κάθε χρώματος και θρησκείας, λαμβάνουν θεραπεία χωρίς καμία προτίμηση και χρέωση.